Trainer

Ik ben Marc Lenten en geef de Mindfulness trainingen bij Insight. Mindfulness doorgeven aan anderen is één van de mooiste dingen die ik doe. Ik heb mindfulness niet alleen ervaren als één van de krachtigste antwoorden op de stressvolle kanten van het leven; het heeft me bewuster in het leven doen staan.

marc

Ik ben Marc Lenten (1967), getrouwd en heb drie kinderen. Sinds 2011 ben ik mindfulnesstrainer en geef ik trainingen bij Insight. In een drukke periode in mijn leven maakte ik kennis met meditatie en ondekte de rust die dat gaf aan mijn leven. Door meditatie raakte ik in aanraking met Mindfulness en besloot de achtweekse mindfulness training te volgen. Ik was onder de indruk van deze mooie training en wat het mij deed. Anderen de kracht van mindfulness laten ervaren is nu één van de meest boeiende en inspirerende dingen in mijn leven. Van elke training die ik geef leer ik zelf ook weer.
Ik ben gecertificeerd trainer en heb hiervoor verschillende opleidingen gedaan. Regelmatig volg ik vervolgopleidingen en retraites om verdieping aan te blijven brengen in mijn kennis. Een belangrijk onderdeel hiervan is mijn eigen meditatiepraktijk. Als ondersteuning hiervan ga ik jaarlijks op meditatie-retraite. De laatste jaren bij Frits koster, daarvoor bij Guus Went.
Ik ben gecertificeerd Mindfulness-trainer: categorie 1 trainer (lid VNBM). 

Mindfulness-trainersopleiding (volledige - lange opleiding, SeeTrue)
Mindfulness-vervolgopleiding voor trainers o.l.v. David de Wulf (I Am /SeeTrue)
Mindfulness training o.l.v. Mark Williams
Mindfulness voor Kinderen (Mindfulkids - CVM)
Teachter-training intensive - Max Strom
Yoga docentenopleiding (300h+)
Filosofie (Universiteit van Utrecht)
PTH Eindhoven