Skip to main content

06 52243162

Kosten en vergoeding

Mindfulness training

De kosten van een mindfulness training bij Insight bedragen €450,- incl. btw, telefonisch kennismakingsgesprek, werkboek en begeleidende cd's/gebruik van app. Het werkgeverstarief is € 650 ,- De mindfulness trainingen van Insight worden vergoed door de Zorgverzekeraars als je aanvullend vezekerd bent. Er wordt geen aanspraak gedaan op je eigen risico. 

In overleg zijn aangepaste tarieven mogelijk.

Als je mij eerst vrijblijvend telefonisch wilt spreken voor je inschrijving is dat geen probleem (kosteloos). Als je mij persoonlijk wilt spreken kan dat ook. De kosten bedragen dan €30,- maar is gratis als je je daarna inschrijft.

Voor meer informatie kun je me bellen: 06 522 43 162 of via mail: marc(at)insightmindfulness.nl

De training kan vergoed worden via verzekeraars.

De training moet in dat gegeven worden door een categorie 1 trainer, aangesloten bij de VMBN (en dat ben ik).
Op de pagina van Zorgwijzer.nl staat een overzicht van verzekeraars en de mate waarin Mindfulness vergoed wordt. Mocht je verzekeraar de training niet vergoeding zijn er wellicht andere mogelijkheden om de training vergoed te krijgen. Zo kunnen werkgevers de training vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling of ziekte-preventie. Als je verzekeraar of je werkgever de training niet vergoeden kom je in aanmerking voor een gereduceerd tarief.


Compassie / Vervolgtraining

De vervolgtraining kent 8 sessies van 2 uur en kost 450 euro incl. btw, en kennismakingsgesprek. Als de werkgever betaalt dan bedragen de kosten 650 euro incl. btw.


Individuele training / mindful coaching:

8 sessies van 5 kwartier tot anderhalf uur. € 998,- incl.btw en gebruik van materiaal.
Er zijn ook andere mogelijkheden, bijv. losse sessies. Bel voor de mogelijkheden. Lees hier meer over de meerwaarde van een individuele training.
Een individuele training in opdracht van de werkgever: € 1125,-
Losse sessie: € 80,-

Site: Insight - Marc Lenten - Yootheme - Algemene voorwaarden   Images by Freepik.com