Skip to main content

06 52243162

Mindful coaching

Een individuele mindfulness training heeft veel voordelen. Het krijgt meer het karakter van 'mindful coaching'. Bij het samenstellen van de inhoud van de training wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke motivaties en wensen.

De motivatie om een mindfulness training te volgen is niet bij iedereen hetzelfde. Waar de één vooral last heeft van slapeloosheid of lichamelijke onrust zal de ander misschien vooral last hebben van werkstress, vermoeidheid of somberheid. Bij een individuele mindfulness training is er alleen aandacht voor datgene waar jij in je dagelijks leven graag anders mee zou willen omgaan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je je niet prettig voelt in een groep of je het moeilijk vindt om je te uiten. Ook dan is een individuele mindfulness training een oplossing.

Leef met meer rust, aandacht en focus!

Bij de individuele mindfulness training gebruiken we de offiële mindfulness training als lijdraad. De oefeningen die je aangeboden krijgt en die je tot je beschikking krijgt via cd, app of mp3 zorgen ervoor dat je meer rust, aandacht en focus kunt ontwikkelen. Je leert je automatische piloot beter herkennen - en de momenten opmerken waarop je onrustig bent, je gejaagd voelt, te veel gedachten hebt, of lichamelijke spanning hebt. Met behulp van mindfulness leer je er een anders mee om te gaan, waarbij de individuele benadering mogelijkheden biedt om de oefeningen aan te passen aan jouw realiteit.

Referentie individuele training

"Samen met Marc heb ik een individuele training mogen ondergaan. Dit bleek voor mij van ongekende waarde te zijn. Gedurende de training kon deze specifiek worden aangepast naar wat bij mij nodig bleek. Marc heeft mij hierdoor specifieke inzichten kunnen bieden en kunnen voorzien van de juiste handvaten. Persoonlijk heb ik het gevoel gehad dat Marc zich erg veel voor mij heeft ingezet, waarvoor ik hem uiterst dankbaar ben. Mindfullness is nu voor mij een manier van leven geworden. Bedankt Marc!" ~ Mark ~

Site: Insight - Marc Lenten - Yootheme - Algemene voorwaarden   Images by Freepik.com